Integritetspolicy & GDPR

#mk-page-title-box-5c14ce0e5d4a3 { height: 300px; background-color: ; text-align: center; background-image: url(“https://jiujitsu.se/wp-content/uploads/2014/09/section-form2.jpg”); background-attachment:scroll; background-position:center center; } #mk-page-title-box-5c14ce0e5d4a3 .mk-page-title-box-title { font-size: 44px; line-height: 44px; font-weight: bold; color: #ffffff; padding-bottom: 10px; margin-bottom: 10px; letter-spacing: 3px; } #mk-page-title-box-5c14ce0e5d4a3 .mk-page-title-box-title–underline:after { background: #ffffff;} #mk-page-title-box-5c14ce0e5d4a3 .mk-page-title-box-subtitle { font-size: 10px; line-height: 10px; font-weight: inherit; color: ;}

jiujitsu.se hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs dataskyddsdirektiv GDPR (från och med 25 maj).
Här beskriver vi hur vi använder personuppgifter på jiujitsu.se

COOKIES

Cookies är små textstycken som används för att lagra information på webbläsare eller mobila enheter när du besöker en webbplats för första gången. Andra tekniker, inklusive data som lagras på din webbläsare eller enhet, identifierare förknippade med din enhet eller annan mjukvara, används i liknande syften. I denna policy hänvisar vi till alla dessa tekniker som ”cookies” (kakor). Cookies hjälper webbplatsen att känna igen din enhet nästa gång du gör ett besök.

Informationen som skapas av cookies genom din användning av webbplatsen används i syfte att utvärdera hur webbplatsen används för att kunna förbättra innehåll, navigation och struktur.

Vi använder cookies på jiujitsu.se webbplats för att föra statistik hos våra användare i syfte att förbättra webbplatsen och erbjuda en bättre upplevelse för våra användare.

Om du inte accepterar användning av cookies på vår webbplats kan du stänga av eller begränsa cookies via webbläsarens inställningar.
Läs mer cookies och om hur du går tillväga på Post- och telestyrelsens webbplats.

COOKIES VI ANVÄNDER

Funktion: Google Analytics är Googles analysverktyg som hjälper webbplatsägare att förstå hur deras besökare använder deras sajt.
Cookies: _ga, _gat, _gid
Domän: jiujitsu.se

Läs mer: 
https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=sv
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Funktion: Cookien sätts när användaren sett information om och godkänt användande av cookies på jiujitsu.se
Cookie: catAccCookies
Domän:  jiujitsu.se

Denna cookie används för att vår sida ska kunna känna igen användare när de återvänder till vår webbplats. Denna cookie gäller tills du lämnar denna sajten.

KONTAKTFORMULÄR

jiujitsu.se använder formulär för att du ska kunna kontakta oss via e-post på vår hemsida.
När du fyller i dina kontaktuppgifter i något av våra formulär behöver du ge samtycke till behandling av personuppgifter genom att markera i en kryssruta.
Dina personuppgifter används endast i syfte för att vi skall kunna kontakta och svara på de förfrågningar vi får via hemsidan.

Kontakta oss

Skicka gärna dina frågor och funderingar så återkommer vi så fort vi kan.

Ej läsbar? Ändra ord. captcha txt